Masterplast THERMOMASTER Díszítő lábazati vakolat alapozó 3kg

Anyagszükséglet

0,2-0,3 kg/m2 az alapfelület nedvszívó képességétől, valamint a hígítástól függően. Szükség esetén maximum 0,1 l/10 kg tiszta vízmennyiséggel hígítható.

A terméket ONLINE egyedi rendelésre forgalmazzuk. Az aktuális árakhoz és szállítási feltételekhez kérj ajánlatot.

Legfrissebb termékeink

Lábazati vakolatalapozó

Részletes termékismertető
tm_labazati_alapozo_3kg
Márka
Termékkategória
Termék méretek
Termék szín

Hasonló termékek

Részletes termékismertető

THERMOMASTER Lábazati vakolatalapozó

  • Modifikált, színezett, lúgálló vizes diszperziós alapozó az egyenletes nedvszívás és alapfelületi szín eléréséhez.

Felhasználási terület: Lábazati és díszítővakolatok alapozójaként beton, illete alapvakolattal ellátott felületre, hőszigetelő rendszerekben, kül- és beltérben.

Felület előkészítése: Az alapfelület legyen száraz, por-,sókivirágzás-, és egyéb szennyeződésektől mentes felület. A meglazult, sérült rétegeket el kell távolítani, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően kijavítani.

Felhordás: alapos felkeverés után festőecsettel, vagy hengerrel egyenletesen felhordva.

Anyagszükséglet: 0,25-0,4 kg/m2 az alapfelület nedvszívó képességétől, valamint a hígítástól függően. Szükség esetén maximum 10% tiszta vízmennyiséggel hígítható.

Felhasználási hőmérséklet: (+)5°C és (+)25°C (aljzat és környezeti hőmérséklet) között, erős huzattól és napsütéstől védetten.

Száradási idő: 2-6 óra ideális körülmények között. Kedvezőtlen időjárási hatások (pl. alacsonyabb hőmérséklet, magasabb páratartalom) a száradási időt meghosszabbíthatják.

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban a gyártási időtől számított 12 hónapig, száraz, hűvös, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5°C és (+)25°C közötti hőmérsékleten. A megkezdett, de teljesen el nem használt vödröket azonnal vissza kell zárni, a maradék anyagot minél előbb felhasználni.

Termék tulajdonságai

Termék anyaga

víz, ásványi töltőanyagok, műanyag diszperziós kötőanyag, pigment és additív készre kevert, fehér színű, szemcsés keveréke.

Felhasználási terület

meglévő és új épületeken, kül-és beltérben, műanyag diszperziós lábazati vakolatok ásványi alapfelületének előkészítésére.

Anyagszükséglet / Kiadósság

0,2-0,3 kg/m2 az alapfelület nedvszívó képességétől, valamint a hígítástól függően. Szükség esetén maximum 0,1 l/10 kg tiszta vízmennyiséggel hígítható.

Felhasználási hőmérséklet

(+)5°C és (+)25°C (aljzat és környezeti hőmérséklet) között, erős huzattól és napsütéstől védetten.

Eltarthatóság

eredeti, zárt csomagolásban a gyártási időtől számított 24 hónapig, száraz, hűvös, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5°C és (+)25°C közötti hőmérsékleten. A megkezdett, de teljesen el nem használt vödröket azonnal vissza kell zárni, a

Felület előkészítése

az alapfelület legyen száraz, fagy,- kivirágzás,- pormentes, teherbíró, tiszta, laza részektől mentes, de ne legyen víztaszító. A meglazult, sérült rétegeket el kell távolítani, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően kijavítani.

Szilárdulás / Kötési idő

~24 óra, 20°C-on, ideális körülmények között. Kedvezőtlen időjárási hatások (pl. alacsonyabb hőmérséklet, magasabb páratartalom) a száradási időt meghosszabbítják.

Felhordás

alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel, esetleg gépi szórással a felületre egyenletesen felhordva.